Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Bugatti lansează două versiuni noi pentru supercar-ul Chiron: Noire Sportive şi Noire Elegance

2 Decembrie 2019 - 14:01
Denis Godorozea
Bugatti lansează două ediţii limitate pentru supercar-ul Chiron, denumite Noire şi Noire Elegance. După cum devine clar din denumire, supercar-urile exclusive vor avea caroserii negre şi elemente decorative de aceeaşi culoare la interior, însă unul va avea accente inspirate din sporturile cu motor, pe când cel de-al doilea va oferi accente de eleganţă.
Potrivit constructorului francez, inginerii şi designerii s-au inspirat mult de la supercar-ul exclusiv, creat într-un singur exemplar, Bugatti La Voiture Noire, debutat în cadrul Salonului Auto de la Geneva în luna martie a acestui an. Noile Chiron Noire Sportive şi Noire Elegance vor fi produse într-un număr limitat la 20 unităţi, la un preţ extrem de piperat fiecare, dar nu la fel de exorbitant, precum a costat La Voiture Noire — cel puţin 3 milioane euro. Supercar-ul unic a indicat un preţ, însă, de 16.7 milioane euro.
Bugatti Chiron Noire Sportive va avea o caroserie de culoare neagră, cu elemente decorative şi inscripţii distinctive negru mat. Aceleaşi nuanţe, precum şi inscripţiile speciale se vor regăsi la interior. Versiunea Noire Elegance are elemente de decor exterioare şi cele de la interior sunt executate din argint. Bineînţeles, supercar-urile exclusive vor beneficia de jante originale, iar nuanţa de caroserie a fost pregătită special pentru cele două ediţii, or orice alt Bugatti Chiron nu va avea o caroserie vopsită într-o nuanţă similară.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter