Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cine-l vrea pe Putin pe capotă? În Rusia se vinde un BMW Seria 3 cu pictura preşedintelui rusesc pe caroserie

6 Decembrie 2019 - 09:37
Denis Godorozea
Un BMW Seria 3 F30 mai puţin obişnuit este vândut acum în Rusia — un cetăţean al Federaţiei Ruse, aparent un mare fan al preşedintelui, vrea să-şi vândă sedanul german cu faţa lui Vladimir Putin pictată pe capota maşinii. Se pare, însă, că printre pasionaţii mărcii bavareze din Rusia sunt mai puţini cetăţeni la fel de entuziasmaţi, or actualul proprietar a fost nevoit între timp să reducă din preţul iniţial cu circa 4,200 euro.
Acest BMW Seria 3 a fost achiziţionat în 2014, iar timp de 5 ani de exploatare primul şi unicul proprietar a reuşit să parcurgă circa 45 mii kilometri cu sedanul german. Bineînţeles, sedanul a părăsit showroom-ul BMW din Rusia cu o caroserie de culoare neagră fără nici un soi de picturi, iar capodopera de pe capotă a fost aplicată la solicitarea proprietarului, pentru a-i oferi un look mai original în trafic. Ei bine, e original, totuşi. Pe lângă faţa preşedintelui rusesc pe capotă mai este reprezentat Kremlinul, Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova şi toate acestea pe fundalul tricolorului Federaţiei Ruse.
Din relatările actualului proprietar, automobilul a fost mereu îngrijit şi deservit cu stricteţe doar la reprezentanţele oficiale BMW din Rusia. Preţul iniţial pentru sedanul bavarez a fost de 1.5 milioane ruble ruseşti, echivalentul a 21,200 euro. Maşina nu şi-a găsit, însă, un proprietar, iar astfel vânzătorul s-a văzut nevoit să reducă preţul cu 300,000 ruble ruseşti, echivalentul a 4,200 euro, preţul curent fiind de circa 17,000 euro. Cam tot atât costă sedanurile Seria 3 F30 pe piaţa automobilelor rulate în Rusia, însă noi bănuim că nu preţul sau starea tehnică ar fi motivul pentru care maşina nu şi-a găsit încă un nou proprietar...
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter