Imagini render: aşa ar putea arăta versiunea actualizată Lada Niva după un nou facelift

30 Decembrie 2019, 15:43
Denis Godorozea
Denumirea istorică "Niva" a revenit sub controlul definitiv al celor de la AvtoVAZ după ce americanii de la Chevrolet au renunţat la propriile acţiuni în cadrul companiei comune GM-AvtoVAZ din Rusia, care producea şi comercializa offroader-ul Chevrolet Niva pe piaţa rusească. Modelul de primă generaţie, însă, nu a avut un design restilizat timp de 10 ani, iar relansarea pe piaţă cu sigla Lada va aduce şi mici împrospătări în materie de design. Primele imagini render prezintă cum ar putea arăta modelul cu design restilizat.
Actualul offroader Niva este produs de 20 ani în Rusia. Din momentul lansării şi până în prezent modelul nu a beneficiat de actualizări tehnice şi de design consistente, aspectul stilistic curent fiind introdus acum 10 ani. O ultimă actualizare a avut loc în primăvara acestui an, când Niva a primit pentru prima dată un sistem multimedia cu ecran pe consola centrală.
De curând companiile AvtoVAZ a redobândit drepturile pentru denumirea Niva şi actualul model, dar şi toate activele companiei comune GM-AvtoVAZ, iar asta înseamnă că ruşii nu vor mai putea comercializa offroader-ul cu sigla Chevrolet, acesta urmând să fie relansat cu sigla Lada. Aceste modificări cel mai probabil vor rezulta şi în actualizări de design, iar cele mai ambiţioase aşteptări ale fanilor din Rusia anticipează un design inspirat de la conceptul Lada 4x4 Vision, care în 2018 a prefaţat aspectul exterior al unui viitor offroader, dezvoltat pe baza tehnologiilor Renault. Actualizarea introdusă pentru gama de modele Granta, însă, a confirmat că un design similar, denumit X-Face, poate fi adaptat şi pentru alte modele din gamă, care nu au la bază platformele francezilor.
0
1,870
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!