Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Jaguar lansează ediţia limitată Reims Edition pentru sedanul XE. Doar 200 unităţi vor fi produse

12 Decembrie 2019 - 16:58
Denis Godorozea
Jaguar lansează ediţia aniversară XE Reims Edition, dedicată succeselor companiei britanice în sporturile cu motor. Însă sedanurile exclusive nu se vor distinge prea mult de modelele de serie, decât prin nuanţa specială a caroseriei şi nivelul de echipare mai generos.
Jaguar a dat startul proiectului Jaguar Factory Specials, care în următorii ani va lansa mai multe ediţii exclusive bazate pe gama constructorului britanic. Sedanul XE Reims Edition este abia primul model, dezvoltat în cadrul proiectului, şi se distinge în special prin nuanţa exclusivă French Racing Blue. Afară de culoarea caroseriei, sedanurile mai dispun de un splitter frontal şi un difuzor posterior uşor restilizate.
Sub capota Jaguar XE Reims Edition s-a situat benzinarul turboaspirat de 2.0 litri, ce livrează 250 CP — britanicii nu oferit modificări tehnice pentru unitatea de propulsie. Standard sedanul dispune de faruri full-LED, iar nivelul de echipare include sistemul multimedia de top cu conexiuni Apple CarPlay şi Android Auto, senzori de parcare faţă şi spate, dar şi cameră de marşarier. Precum şi în cazul modelelor standard, XE Reims Edition are inclus întreg pachetul de siguranţă activă, precum sistemul de prevenire a impacturilor frontale şi cel de menţinere a benzii de circulaţie.
Ediţia limitată va marca victoria celor de la Jaguar obţinută pe circuitul Reims-Geux din Franţa, în 1954, de bolidul Jaguar D-Type. În total ediţia XE Reims Edition va enumera doar 200 unităţi, toate urmând să fie comercializate exclusiv pe piaţa britanică.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (40 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter