La solicitarea fanilor: Hennessey prezintă primul pachet de tuning pentru Chevrolet Corvette

5 Decembrie 2019, 14:21
Denis Godorozea
Hennessey susţine că a primit mai multe solicitări din partea fanilor pentru lansarea unui pachet de tuning pentru noua generaţie Chevrolet Corvette. Astfel, supercar-ul american a ajuns pe mâinile entuziaştilor atelierului american, care au şi pregătit două pachete de modificări tulburătoare. Să vedem, deci, ce oferă cei de la Hennessey Performance pentru noul Corvette.
Un pachet mai modest de modificări promite să aducă noului Corvette un surplus de "doar" circa 200 CP — americanii promit să majoreze puterea standard a benzinarului de la 502 CP la 700 CP, iar acest rezultat va putea fi atins, în mare parte, datorită instalării unui sistem de evacuare nou. Pentru cei ce-şi doresc o nebunie adevărată pe patru roţi ulterior va apărea o versiune mult mai performantă, dar nu cu mult mai dinamică — Corvette cu sistemul de evacuare modificat va beneficia de un două turbocompresoare şi o cutie de viteze fortificată, iar în rezultat motorul va oferi la activ nu mai puţin de 1,200 CP, iar puterea imensă va fi livrată doar pe puntea spate.
Indiferent de monstrul termic situat în spatele celor două scaune de la bord, toate unităţile Corvette modificate de Hennessey vor beneficia şi de un pachet de modificări exterioare, care enumeră o bară de protecţie faţă restilizată cu un splitter frontal mai generos, eleron static şi un difuzor mai agresiv la posterior, toate elementele noi fiind executate din fibră de carbon. "La pachet" sunt incluse frânele Brembo, suspensia ajustabilă şi jante originale cu pneuri de performanţă.
Cei de la Hennessey Performance au relatat că au înregistrat nu mai puţin de 250 comenzi preliminare pentru pachetul de modificări demenţial, cu 1,200 CP la activ. Însă până la lansarea acestuia mai este nevoie de timp, or noul Chevrolet Corvette are un sistem sofisticat de protecţie împotriva chip-tuning-ului, iar pentru a realiza toate modificările, americanii de la Hennessey trebuie să identifice o modalitate de a depăşi sistemul de siguranţă.
0
1,091
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!