Lada 4x4 are o planşă de bord complet modificată! Vedeţi cât de înapoiat rămâne a fi habitaclul offroader-ului rusesc

16 Decembrie 2019, 12:24
Denis Godorozea
AvtoVAZ a publicat primele imagini şi informaţii cu habitaclul restilizat al offroader-ului clasic Lada 4x4. După mai bine de 26 de ani de la ultima modernizare amplă a interiorului, Lada 4x4 a beneficiat de o planşă de bord complet modificată, dar care rămâne a fi în continuare una extrem de înapoiată.
Aşadar, la bordul renumitului offroader rusesc şi-a făcut loc un nou set de comenzi pentru sistemul de climatizare, cu trei rotile pentru setarea regimului de funcţionare. Totodată, gurile sistemului de ventilare sunt acum mai mari, iar constructorul susţine că sistemul a devenit mai eficient. Consola centrală oferă acum două prize de 12V, iar compartimentul de depozitare din faţa pasagerului este acum mai voluminos. Cea mai importantă noutate pentru şoferi este apariţia unui nou instrumentar de bord, cu computer, toate acestea fiind inspirate de la actuala gamă de modele Lada.

Scaunele faţă au fost înlocuite cu unele noi, mai confortabile, cu un suport laterla mai profilat. Tapiseria a fost revizuită în totalitate, în conformitate cu gama actuală, iar bancheta spate include acum două tetiere integrate. Unul dintre cele mai avansate sisteme de la bord este GLONASS, sistemul devenit obligatoriu pentru toate automobilele noi comercializate în Federaţia Rusă, care include funcţia de localizare a maşinii dar şi poate apela serviciile de urgenţă.
Pe lângă cele menţionate mai sus AvtoVAZ promite o izolare fonică îmbunătăţită, iar pentru versiunuile Lada 4x4 Urban este prevăzută o bară de protecţie faţă restilizată, ce include acum faruri de ceaţă integrate. Din punct de vedere tehnic, însă, offroader-ul nu a suferit modificări — Lada 4x4 optează în continuare pentru benzinarul aspirat natural de 1.7 litri, ce livrează 83 CP şi se cuplează la cutia manuală cu 5 rapoarte cu sistem de tracţiune integrală permanentă.
0
8,267
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!