Lifehack marca Infiniti: ce faci atunci când clientul vrea un electromobil, iar tu nu ai o asemenea maşină în gamă?

11 Decembrie 2019, 10:24
Denis Godorozea
Ce faci în situaţia în care clientul solicită un produs, pe care pur şi simplu nu-l ai în propria gamă de modele? Cu un răspuns ingenios în acest sens vin reprezentanţii unui showroom Infiniti din Canada, care au reuşit să satisfacă solicitarea clientului, care şi-a dorit un electromobil, pe când marca niponă nu oferă încă un model de serie cu propulsie 100% electrică.
Este istoria showroom-ului Infiniti din oraşul Sherbrooke, Canada, care nu a vrut să piardă unul dintre cei mai fideli clienţi de-ai săi, primarul oraşului Sherbrooke, Steve Lussier. Primarul a venit în showroom-ul mărcii nipone cu o solicitare, aparent, obişnuită, dar nerealizabilă pentru constructorul nipon: Steve Lussier a declarat că-şi doreşte un electromobil, în timp ce marca Infiniti nu oferă la moment un asemenea model pe piaţă. Reprezentanţii showroom-ului nu s-au lăsat bătuţi, însă, şi au recurs la o metodă mai ingenioasă de a menţine clientul fidel, oferindu-i spre achiziţie un electromobil... produs de Tesla! Un sedan electric Model 3!
Mai mult, angajaţii entuziasmaţi ai showroom-ului constructorului nipon au ţinut să-şi felicite clientul într-o postare dedicată pe reţeaua de socializare Facebook. În aceeaşi postare, însă, cei de la Infiniti au anunţat că măsura este una temporară, sugerând că în viitorul apropiat vor oferi primarului de Sherbrooke un alt electromobil, de această dată cu sigla Infiniti. Cel mai probabil, însă, acest lucru va avea loc nu mai devreme de anul 2021.
0
2,623
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!