Limuzina exclusivă Rolls-Royce Phantom Magma Red va fi vândută în scopuri caritabile

3 Decembrie 2019, 17:03
Denis Godorozea
Rolls-Royce a prezentat limuzina exclusivă Phantom cu caroseria vopsită în nuanţa Magma Red. Modelul unic a fost pregătit de atelierul de design Bespoke Collective din Goodwood pentru a marca cei 115 ani de la lansarea brandului britanic. Producţia limuzinei a fost extrem de complicată, iar aplicarea vopselei a durat cumulativ nu mai puţin de 25 ore.
Rolls-Royce Phantom Magma Red se distinge de celelalte limuzine prin nuanţa specială, ce poartă aceeaşi denumire. Vopseaua cu particule de cristal a fost aplicată în 5 straturi, fiecare fiind lustruit manual după aplicare timp de 5 ore. Tot manual a fost asamblat şi tapisat habitaclul — pentru tapiserie au fost utilizate 9 tipuri de piele, iar inserţiile decorative din lemn au fost acoperite cu 6 straturi de lac. Tapiseria albă a scaunelor contrastează, astfel, cu pielea de culoare roşie care acoperă planşa de bord. Tot de culoare roşie sunt cheile şi elementele de control de la bord. Plafonul stelar conţine 1,600 elemente de iluminare LED.
Limuzina exclusivă are la bază versiunea cu ampatament standard şi volan pe dreapta Rolls-Royce Phantom. Substratul tehnic nu a suferit modificări — sub capotă se află benzinarul V12 de 6.75 litri, ce oferă la activ 571 CP şi 900 Nm, fiind cuplat la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea spate. Precum şi limuzinele standard, Phantom Magma Red accelerează până la 100 km/h în 5.3 secunde.
Britanicii nu au stabilit un preţ pentru versiunea exclusivă Phantom Magma Red — preţul va fi determinat de potenţialii clienţi, care vor participa la licitaţia organizată de RM Sotheby’s în oraşul american Miami între 4 şi 13 decembrie. Mai mult, mijloacele băneşti obţinute în urma licitaţiei vor fi oferite Fundaţiei Internaţionale pentru combaterea a SIDA.
0
2,989
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!