Nissan a început producţia seriei aniversare a supercar-ului GT-R50 by Italdesign

6 Decembrie 2019, 15:43
Denis Godorozea
Nissan anunţă startul producţiei ediţiei limitate GT-R50 by Italdesign — supercar-ul spectaculos, debutat mai devreme cu statut de concept, ce a sucit minţile fanilor sportivelor clasice nipone, a ajuns pe linia de asamblare într-o serie limitată la doar 50 unităţi. Primul coupe de serie va putea fi surprins săptămâna aceasta la evenimentul Nismo Festival, ce va avea loc pe circuitul Fuji International Speedway în Japonia. În Europa coupe-ul de serie va debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie a anului viitor.
Nissan GT-R50 by Italdesign a fost creat de constructorul nipon în colaborare cu casa de design italiană pentru aniversarea de 50 ani de existenţă a celor două companii. Conceptul unic s-a bucurat de atenţie şi laudele publicului, iar astfel a fost luată decizia de a lansa o serie limitată la 50 exemplare, primul prototip de pre-serie fiind prezentat la finalul anului trecut, când au fost deschise şi comenzile pentru GT-R50.
Coupe-ul are un preţ simţitor mai mare decât sportcar-urile de serie Nissan GT-R, acesta fiind de 990,000 euro fără taxe. De altfel, pentru această sumă clienţii vor primi un model absolut original şi vor avea posibilitatea să aleagă configurarea habitaclului, cu elemente de tapiserie şi decor alese după bunul plac. Sub capota Nissan GT-R50 by Italdesign s-a situat benzinarul biturbo V6 de 3.8 litri, ce oferă la activ 720 CP şi 780 Nm.
Deşi producţia de serie a demarat acum, primele unităţi vor fi livrate clienţilor abia spre finalul anului viitor.
0
1,403
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!