Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noile imagini render publicate în web prezintă aspectul exterior şi habitaclul viitorului Mercedes-Benz S-Class

10 Decembrie 2019 - 17:27
Denis Godorozea
Noua generaţie Mercedes-Benz S-Class se pregăteşte de debutul mondial. Potrivit informaţiilor preliminare, premiera este programată pentru anul viitor, în cadrul unui eveniment special, însă cu siguranţă nava amiral germană va putea fi admirată pe viu în cadrul unuia dintre evenimentele auto internaţionale. Între timp, limuzina este tot mai des surprinsă în timpul testelor, iar o parte dintre elementele de design exterioare dar şi ambianţă interioară nu mai sunt un mister pentru "spionii auto". Ulterior aceste imagini servesc drept sursă pentru crearea imaginilor de tip render, care să prezinte cum ar putea arăta viitorul model.

Aşadar, sedanul iconic, care stabileşte regulile de joc în segmentul limuzinelor de top în întreaga industrie va menţine caracterul opulent şi silueta graţioasă a predecesorilor. Limuzinele surprinse în timpul testelor pe drumurile publice au dezvăluit o parte din elementele exterioare, care sugerează că S-Class va menţine limbajul stilistic cu elemente ondulate pe exterior şi astfel, cel mai probabil, va determina direcţia dezvoltării designului pentru modelele de top viitoare, printre care şi noua generaţie Mercedes-Benz E-Class, care urmează să debuteze mai târziu.
La bord, însă, limuzina va simţi metamorfoze mai consistente — aici îşi va face loc un nou ecran imens al sistemului multimedia MBUX, amplasat orizontal, care va include şi comenzile sistemului de climatizare într-o zonă dedicată a ecranului, partea de sus fiind destinată afişajelor multimedia. Chiar şi aşa, sistemul va oferi posibilităţi vaste de ajustare a afişajelor după bunul plac al celui din spatele volanului. Instrumentarul de bord precum şi anterior va avea un ecran dedicat cu afişaje doar digitale, amplasat în spatele volanului.

Viitorul Mercedes-Benz S-Class va fi disponibil pe piaţă cu motoare tradiţionale pe benzină şi motorină, însă cu noua generaţie vor debuta şi mai multe sisteme de propulsie alternative, hibride clasice, plug-in hybrid şi mild-hybrid. Nu se cunoaşte, însă, dacă nava amiral germană va dispune şi de o versiune complet electrică, or acest rolul limuzinei de top electrice ar fi rezervat celui mai mare model cu 4 uşi din gama Mercedes-Benz EQ — viitorul EQS, apariţia căruia este planificată pentru următorii 2-3 ani.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter