Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noile imagini spion atestă că Jaguar F-PACE facelift va prelua privirea furioasă a farurilor noului F-Type

4 Decembrie 2019 - 14:24
Denis Godorozea
Jaguar F-PACE se pregăteşte de actualizarea de mijloc de carieră. Lansat pe piaţă pentru prima dată în 2016, cel mai mare SUV din gama constructorului britanic se pregăteşte să se lanseze în cea de-a doua parte a carierei primei generaţii, iar cei de la Jaguar pregătesc actualizări consistente la nivel de substrat tehnic, dar şi pentru designul exterior al SUV-ului.
În aceste zile Jaguar F-PACE facelift a fost surprins în timpul testelor pe drumurile publice cu un strat minim de camuflaj, astfel încât pot fi văzute mai multe elemente de design noi, printre care se enumeră farurile agresive, aparent inspirate de la sportacar-ul proaspăt actualizat F-Type. Se pare că precum şi în cazul lui F-Type, noul F-PACE facelift va primi un design al părţii frontale revizuit complet.
Posteriorul SUV-ului actualizat, inclusiv blocurile optice spate sunt în continuare ascunse de pelicula protectoare — probabil şi aici britanicii pregătesc actualizări majore sau, cel puţin, încearcă să ascundă identitatea modelului testat pentru a nu dezvălui prematur prea multe detalii despre premiera viitoare.
Sursele site-ului Motor1 au relatat că habitaclul viitorului F-PACE facelift este acoperit cu elemente de protecţie, iar astfel putem aştepta modificări şi la nivel de planşă de bord. Cel puţin, la interior este aşteptată apariţia sistemului multimedia actualizat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter