Nou teaser cu Mercedes-Benz GLA: cel mai compact SUV din gama germanilor va prelua designul interior de la GLB?

2 Decembrie 2019, 17:06
Denis Godorozea
Au rămas doar câteva zile până la premiera noului Mercedes-Benz GLA, cel mai compact SUV din gama constructorului din Stuttgart. De această dată germanii prezintă o parte din interiorul noului model, care pare să aibă aici elemente inspirate de la proaspătul GLB, dar şi cele mai noi tehnologii din gama Mercedes-Benz.
Aşadar, noua imagine prezintă o parte din panourile portierelor faţă, care pare să fie tapisată într-un mod similar cu cele ale noului GLB. Cel mai probabil în imagini este surprinsă versiunea cu pachetul AMG-Line inclus, trădat de cusăturile contrastante de culoare roşie şi inserţia decorativă din fibră de carbon. Totodată, Mercedes-Benz GLA va primi un volan multifuncţional cu un set enorm de comenzi, printre care şi comenzile tactile, dedicate celor două ecrane de la bord de 10.25 inch, unul dedicat instrumentarului de bord digital şi cel de-al doilea, pentru sistemul multimedia MBUX. Un alt detaliu interesant este noul sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe, trădat de indicatorul color din oglinda retrovizoare exterioară din stânga, care a avansat în timp şi poate identifica şi cicliştii în trafic.
Premiera noului Mercedes-Benz GLA va avea loc pe 11 decembrie curent. Noua generaţie a celui mai compact SUV din gama constructorului german va avea la bază noua platformă modulară, utilizată de noua familie de modele A-Class şi B-Class, inclusiv SUV-ul GLB. Noul GLA va oferi motoare pe benzină, motorină, hibride, dar şi de performanţă, cu versiuni semnate de Mercedes-AMG. Rămâneţi aproape pentru a descoperi în detaliu noul model.
0
1,134
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!