O şoferiţă s-a ales cu dosar penal pentru şofat în stare de ebritate după ce a devenit victima unui accident rutier

19 Decembrie 2019, 09:16
Denis Godorozea
Un adevărat ghinion a trăit o şoferiţă din România — tânăra de 18 ani s-a ales cu dosar penal pentru conducerea mijloacelor de transport sub influenţa substanţelor narcotice. Ilegalitatea comisă de şoferiţa tupeistă nu a fost depistată, însă, în timpul unei operaţiuni clasice de verificări în traficul rutier, dar nici nu a fost oprită pentru că ar fi circulat haotic — tânăra a fost implicată într-un accident rutier de care, de facto, nici nu se face vinovată.

Accidentul rutier s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri în localitatea Drobeta Turnu Severin din România. Tânăra circula regulamentar la volanul unui Opel Astra, iar cu ea în maşină se mai aflau alte două adolescente. Într-o intersecţie un alt şofer, aflat la volanul unui Volkswagen Passat Variant, a neglijat indicatorul "STOP" din preajma intersecţiei şi a tamponat în plin maşina tinerei şoferiţe. Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a decedat, însă persoanele de la bordul celor două maşini au avut nevoie de îngrijiri medicale. Şoferii celor două vehicule au fost ulterior supuşi testelor de alcoolemie, iar în urma verificărilor oamenii legii au stabilit, că tânăra de la volanul Opel Astra a condus maşina sub influenţa substanţelor narcotice, fapt pentru care s-a ales cu un dosar penal.

Ar fi de prisos să menţionăm despre faptul că conducerea mijloacelor de transport sub influenţa alcoolului sau drogurilor este strict interzisă prin lege, pe lângă daunele pe care substanţele respective aduc organismului, însă acest caz ar fi un exemplu bun pentru acei şoferi, ce se cred mai şmecheri şi riscă să urce la volan în stare de ebrietate, încrezuţi că vor scăpa basma curată.
0
2,006
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!