Oaspeţii Cupei Mondiale de fotbal din Qatar în 2022 vor călători la bordul monovolumelor spectaculoase VW ID Buzz

17 Decembrie 2019, 17:02
Denis Godorozea
Volkswagen a semnat un acord cu autorităţile din Qatar pentru furnizarea a 35 monovolume electrice ID Buzz, echipate şi cu un sistem de pilot automat, care vor transporta oaspeţii Cupei Mondiale de fotbal ce se va desfăşura în emiratul arab în 2022.
Electromobilele vor circula în preajma stadioanelor unde vor avea loc meciurile, iar germanii confirmă că acestea vor avea integrat un sistem de pilot automat de nivelul IV, ceea ce înseamnă că vor fi 100% autonome, însă la bord se va afla şi un şofer, care să intervină în procesul de rulare în caz de necesitate urgentă. La bordul fiecărui electromobil vor putea fi transportate până la 4 persoane.
Conceptul spectaculos Volkswagen ID Buzz va ajunge în producţia de serie în 2022. La moment germanii nu au dezvăluit detalii despre substratul tehnic al modelului de serie, însă cel mai probabil acesta va fi similar celui cu care a debutat conceptul, ce utiliza două motoare electrice cu o putere totală de 374 CP. În această ipostază electromobilul poate accelera până la 100 km/h în doar 5.3 secunde şi să atingă viteza maximă de 160 km/h.
0
1,113
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!