Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Range Rover Velar trece pe partea întunecată cu noua ediţie exclusivă R-Dynamic Black

11 Decembrie 2019 - 13:07
Denis Godorozea
Britanicii anunţă seria limitată deosebit de neagră R-Dynamic Black pentru Range Rover Velar. SUV-ul stilat se va distinge de versiunile de serie prin cele două nuanţe de caroserie rezervate, negru sau gri, dar şi finisaje negre, care să-i ofere în trafic un surplus de originalitate, seria exclusivă urmând să fie limitată la câteva sute de exemplare produse.
Noua ediţie R-Dynamic Black are la bază nivelul de echipare D180 R-Dynamic SE, însă comparativ cu aceasta, SUV-urile din ediţia limitată nu vor avea elemente cromate la exterior, aici fiind rezervate elemente decorative de culoare neagră, inclusiv jante negre de 21 inch. Standard SUV-urile vor avea geamuri spate umbrite, plafon panoramic şi suspensie adaptivă cu amortizoare ajustabile. La alegerea clientului caroseria SUV-ului poate fi vopsită în nuanţa de negru Santorini Black, sau cea gri Eiger Grey. Indiferent de culoarea caroseriei, habitaclul poate fi tapisat doar cu elemente de culoare neagră.
În ipostaza D180 R-Dynamic SE Range Rover Velar are sub capotă turbodieselul de 2.0 litri, ce livrează la activ 180 CP şi 430 Nm. Motorul este cuplat la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punţi. Motorizarea este inclusă standard pentru versiunea R-Dynamic Black fără modificări de ordin tehnic. Cu propulsorul respectiv SUV-ul poate accelera până la 100 km/h în 8.9 secunde, viteza maximă fiind de 209 km/h.
În total Land Rover va produce doar 500 unităţi Range Rover R-Dynamic Black, toate urmând să fie disponibile în exclusivitate pe piaţa britanică, cu un preţ de pornire de 56,995 lire sterline.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter