Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

SUV-ul Rolls-Royce poate fi închiriat în Rusia: o zi cu Cullinan costă cât şase luni cu Hyundai Creta

26 Decembrie 2019 - 14:01
Denis Godorozea
Noul Rolls-Royce Cullinan a ajuns în garajul unei companii de chirie auto din Rusia şi a devenit, astfel, cel mai scump automobil pe piaţa de chirie din ţară. Preţul chiriei este, însă pe măsură, or Cullinan poate fi achiziţionat în Federaţia Rusă la un preţ de circa 25 milioane ruble, echivalentul a 365 mii euro.
Aşadar, cei ce-şi vor dori să savureze din proaspătul SUV de lux britanic vor fi nevoiţi să achite 175,000 ruble ruseşti per 24 ore, echivalentul a 2,550 euro. Cam tot atât costă în Rusia chiria unui Hyundai Creta... timp de 6 luni!
Pentru 175,000 ruble angajaţii companiei vor livra SUV-ul clientului în locul ales de acesta, iar preţul include asigurarea dar şi un alt automobil în schimb, în cazul în care va interveni un defect în timpul exploatării. Totodată clienţii au o limită de parcurs impusă per 24 ore — 250 km. Cei ce vor apela la serviciile companiei şi vor alege un Cullinan pentru prima dată, vor beneficia de o reducere de 30,000 ruble pentru primele 24 ore.
De menţionat că alte modele de lux şi de performanţă din garajul companiei Octan, care prima oferă un Cullinan în chirie pe teritoriul Federaţiei Ruse, sunt simţitor mai accesibile. De exemplu, preţul unui Lamborghini Urus pentru 24 ore este de 99,000 ruble, pe când chiria unui Mercedes-AMG G 63 costă 79,000 ruble.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter