Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Shelby a pregătit o versiune demenţială a pick-up-ului Ford F-150 — Super Snake Sport

9 Decembrie 2019 - 17:11
Denis Godorozea
Shelby revine în forţă cu un pachet de modificări de performanţă pentru pick-up-ul Ford F-150 — noul camion demenţial a fost botezat Super Snake Sport şi vine să umilească pe traseu supercar-urile veritabile a constructorilor renumiţi, iar în total vor exista doar 250 astfel de pick-up-uri.
Shelby F-150 Supersnake Sport are la bază versiunea standard a pick-up-ului F-150 Regular Cab, cu două portiere şi două locuri la bord. Noua versiune demenţială a pick-up-ului rămâne fidelă limbajului stilistic şi tradiţiilor lansate de primele Ford Mustang modificate de Shelby la mijlocul secolului trecut, având aplicate pe caroserie două dungi longitudinale contrastante, pachet aerodinamic agresiv cu prize de aer acoperite cu grile reticulate, incizii de aer funcţionale pe capotă şi jante originale mai generoase.
Shelby F-150 Super Snake Sport are sub capotă benzinarul V8 de 5.0 litri, care poate fi echipat adiţional cu compresor mecanic. În varianta de top propulsorul oferă la activ 770 CP şi este capabil să-i asigure pick-up-ului imens un timp de acceleraţie de la 0 la 60 mph (97 km/h) de doar 3.4 secunde, un timp mai bun decât indică unele supercar-uri din gamele constructorilor renumiţi. Pe lâng performanţele unităţii de propulsie de sub capotă, inginerii americani au revizuit suspensia şi sistemul de frânare.
De altfel, în formă de concept Shelby F-150 Super Snake Sport a debutat în premieră la expoziţia americană SEMA, reacţia publicului fiind peste aşteptările companiei. Din spusele şefului Shelby, Harry Patterson, fanii şi jurnaliştii auto au solicitat chiar lui lansarea în producţia de serie a camionului demenţial. Astfel, producţia va demara în câteva luni, iar primele livrări vor începe în prima jumătate a anului viitor. În total vor fi produse doar 250 unităţi.
Versiunea de bază a noului Shelby F-150 Super Snake Sport va indica un preţ de cel puţin 86,085 dolari americani — în acest caz clientul va avea sub capotă benzinarul aspirat natural V8 de 5.0 litri. Un pick-up cu acelaşi motor echipat cu compresor mecanic va costa cel puţin 93,385 dolari.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter