Skoda lansează în Moldova noua ediţie aniversară DRIVE 125 pentru SUV-ul de top KODIAQ

18 Decembrie 2019, 15:47
Denis Godorozea
Skoda marchează cei 125 de ani de la înfiinţarea companiei, iar cu această ocazie constructorul din Mlada Boleslav a pregătit o ediţie specială aniversară DRIVE 125 pentru SUV-ul de top din gamă — KODIAQ. Versiunea exclusivă este disponibilă acum şi în ţara noastră, iar cei de la Skoda Moldova au anunţat reduceri de mii de euro pentru modelul aniversar.
Ediţia specială Skoda KODIAQ DRIVE 125 are la bază echiparea Ambition şi include o listă generoasă de echipamente opţionale, printre care blocuri optice full-LED faţă şi spate inclusiv proiectoare de ceaţă, senzori de parcare faţă şi spate, cameră de marşarier, cruise control şi un volan tapisat cu piele şi încălzit electric. Versiunea respectivă cu benzinar 1.4 TSI sub capotă, cuplat la cutia automată, are un preţ de pornire de 22,800 euro în ţara noastră.
Mai este disponibilă versiunea KODIAQ DRIVE XL 125, aceasta având la bază nivelul de dotare superior Style şi un pachet de opţionale mai generos. Astfel, versiunea DRIVE XL 125 include echipamentele menţionate mai sus, dar şi sistemul de bord Virtual Cockpit, cu instrumentar de bord digital, hayon acţionat electric, încălzirea scaunelor faţă şi banchetei spate, scaunul şoferului ajustat electric şi sistemul de acces la interior şi pornire a motorului keyless.
În pragul sărbătorilor de iarnă Skoda Moldova anunţă reduceri ajantajoase pentru cele două versiuni KODIAQ, versiunea DRIVE 125 fiind oferită cu reduceri de până la 2,300 euro, pe când varianta DRIVE XL 125 poate fi achiziţionată cu o reducere de până la 3,000 euro.
0
2,310
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!