Tesla lansează o actualizare de soft pentru Model 3 menită să îmbunătăţească simţitor caracteristicile dinamice

20 Decembrie 2019, 13:34
Denis Godorozea
Proprietarii versiunii de top Tesla Model 3 cu tracţiune integrală pot beneficia de îmbunătăţiri consistente în drept cu caracteristicile dinamice datorită noii actualizări de soft lansate de constructorul american. Actualizarea, însă, este disponibilă doar contra cost, însă proprietarii electromobilelor vor simţi un boost puternic în acceleraţie.
Tesla şi-a obişnuit clienţii cu actualizările de soft over the air, care nu necesită vizitarea unui centru de deservire şi poate fi încărcată direct de pe ecranul sistemului multimedia sau utilizând smartphone-ul. De obicei, însă, actualizările sunt lansate gratuit şi includ îmbunătăţiri pentru afişajele şi funcţionalitatea sistemului multimedia sau optimizări de soft pentru substratul tehnic. Noua actualizare lansată pentru versiunile de top Model 3 cu tracţiune integrală este una mai specială şi vine să îmbunătăţească caracteristicile-i dinamice.

Actualizarea de soft are un preţ de 2,000 dolari americani şi, odată instalată, aceasta va reduce timpul necesar pentru acceleraţia de la 0 la 60 mph (97 km/h) de la 4.4 la 3.9 secunde. Americanii nu au dezvăluit deocamdată dacă actualizarea include şi un surplus de putere sau cuplu maxim.
Varianta de top Tesla Model 3 cu două motoare electrice poate parcurge până la 498 km cu un singur plin al baterie şi este capabilă să atingă viteza de 225 km/h. Există în gamă şi o versiune mai performantă, însă — Model 3 Performance, care accelerează până la 60 mph în 3.5 secunde şi se laudă cu o viteză maximă de 249 km/h. În ipostaza respectivă electromobilul poate parcurge până la 499 km.
0
1,265
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!