Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tunerii de la ABT Sportsline prezintă super-break-ul de patrulare ABT RS4-R

2 Decembrie 2019 - 09:12
Denis Godorozea
Atelierul de tuning ABT Sportsline a prezentat break-ul de performanţă ABT RS4-R, creat pe baza Audi RS4 Avant. Prototipul va participa la mai multe evenimente sportive, în special cele dedicate tuningului în cadrul programului de promovare a siguranţei în tuning Tune it! Safe! Debutul public al noului ABT RS4-R va avea loc în cadrul evenimentului Essen Motor Show.
Super-break-ul ABT RS4-R a fost dezvoltat pe baza versiunii de până la facelift a actualei generaţii Audi RS4 Avant. Standard modelul de performanţă livrează 450 CP şi 600 Nm, însă graţie pachetului de modificări pregătit de tunerii germani, ce include unitatea adiţională de control a propulsorului ABT Power S, sisteme noi de admisie şi evacuare, dar şi un sistem de răcire actualizat, prototipul livrează un total de 530 CP şi 690 Nm.
La nivel de design exterior ABT RS4-R a beneficiat de multiple elemente aerodinamice noi, realizate din fibră de carbon, caroserie ornamentată în culorile poliţiei, girofar pe plafon şi pe grilă. Jantele standard au fost înlocuite cu unele noi, ABT, la pachet cu anvelope sport livrate de Hankook. Interiorul are scaune tapisate cu materiale noi şi inserţii din fibră de carbon. Tot aici şi-a făcut apariţia telecomanda ce acţionează girofarurile şi sistemele sonore.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (27 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter