Unic în lume: Bugatti prezintă supercar-ul exclusiv Chiron cu habitaclu original tapisat de Hermes

27 Decembrie 2019, 12:24
Denis Godorozea
Bugatti prezintă supercar-ul exclusiv Chiron, cu elemente de decor originale şi habitaclu tapisat de compania Hermes, construit într-un singur exemplar pentru un client din SUA.
Caroseria supercar-ului este vopsită în nuanţa exclusivă Hermes Craie, aici fiind aplicate figuri de decor cu litera H (derivată de la denumirea Hermes), aceleaşi elemente de decor fiind prevăzute pentru calandrul şi prizele de aer originale.
Partea de jos a eleronului este ornamentată cu caşmir şi blană, cu care mai este tapisat şi habitaclul — tunelul central şi panourile portierelor. Elementele de decor au şi o denumire specială — Courbettes, iar constructorul susţine că acesta apare pentru prima dată pe un automobil.
Clientul respectiv mai are în propria colecţie alte două supercar-uri exclusive cu tratament special de la Hermes — Bugatti Veyron Fbg par Hermes şi Pagani Huayra. Din punct de vedere tehnic, însă, noua bijuterie creată pe baza Bugatti Chiron nu se distinge de modelele de serie. Supercar-ul este propulsat de benzinarul W16 de 8.0 litri, dotat cu 4 turbocompresoare, şi livrează 1,500 CP şi 1,600 Nm. În această ipostază Chiron poate accelera până la 100 km/h în 2.4 secunde, viteza maximă fiind de 420 km/h.
0
3,474
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!