Uzina de la Craiova a dat startul exportului noului Ford Puma. Unde vor fi livrate SUV-urile?

2 Decembrie 2019, 15:33
Denis Godorozea
Ford a dat startul exportului noului SUV Puma de la uzina din România — primele unităţi au fost exportate cu trenul în Olanda, de unde urmează să fie transportate maritim spre Marea Britanie. Chiar şi aşa, primele livrări către clienţi vor demara din luna ianuarie a anului viitor. Prima livrare enumeră 300 SUV-uri Puma.
Producţia Ford Puma a demarat în luna octombrie a acestui an la uzina americanilor din Craiova, România, unde anterior a fost produs crossover-ul compact EcoSport. Din momentul deschiderii comenzilor pentru noul model, constructorul american a remarcat o cerere peste aşteptări, iar astfel a fost luată decizia de a introduce cel de-al treilea schimb la uzina producătoare din Craiova.
Ford Puma a debutat în premieră mondială în vara acestui an în cadrul unui eveniment special. Iniţail SUV-ul va fi disponibil cu benzinarul turboaspirat 1.0 EcoBoost, cu 3 cilindri, capabil să ofere 125 CP la activ. Pentru dotările superioare este disponibilă motorizarea mild-hybrid cu generator-starter, ce utilizează acelaşi benzinar şi livrează 125 CP, însă aceasta este disponibilă şi în versiunea cu 150 CP.
Aşa cum am menţionat mai sus, livrările Ford Puma către clienţi vor demara în luna ianuarie a anului viitor. Preţul de pornire în România pentru SUV-ul compact este de 16,500 euro.
0
1,581
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!