Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Aflaţi cât costă întreţinerea unui Bugatti Veyron din prima sursă

3 Decembrie 2019 - 15:26
Denis Godorozea
Bugatti Veyron a devenit un automobil de vis din momentul lansării sale în 2005. Francezii au reuşit să creeze o bijuterie exclusivistă, care să sucească minţile pasionaţilor auto din întreaga lume, care vor fi ulterior extrem de solicitate în viitor, când vor trece în categoria supercar-urilor retro, asemenea precum astăzi sume enorme de bani sunt achitate pentru cele mai exclusive modele de epocă. Ei bine, dar cât ar costa întreţinerea unui Bugatti Veyron? Răspunsul îl oferă omul de afaceri Manny Khoshbin din SUA, care deţine în propriul garaj două unităţi Veyron.
Aşadar, într-un proaspăt video afaceristul american a dezvăluit ce mijloace băneşte este nevoit să irosească anual pentru întreţinerea unui Bugatti Veyron şi se pare că supercar-ul francez are cel mai piperat preţ pentru un schimb de ulei şi alte lichide consumabile, 16 la număr. O astfel de procedură costă la o reprezentanţă oficială Bugatti în SUA (or, nu o să mergeţi cu un Bugatti la cel mai apropiat service auto, nu?) 25,000 dolari. Preţul este parţial justificat, or pentru schimbul celor 16 lichide consumabile specialiştii din cadrul reprezentanţei Bugatti sunt nevoiţi să demonteze până şi aripile spate şi frânele în totalitate. De altfel, Veyron utilizează uleiuri speciale.
Pe lângă lichidele consumabile, cei de la Bugatti afirmă că anvelopele trebuie schimbate o dată la 24 luni, cel puţin. Preţul unui set de anvelope indică un preţ de 38,000 dolari în SUA. Afară de anvelope, mai este indicată schimbarea jantelor (uitaţi de balansare şi alte proceduri) o dată la fiecare 16 mii kilometri parcurşi. Preţul unui set de jante originale este de 50,000 dolari. Apropo, acest preţ este valabil doar în cazul în care proprietarul a optat pentru jante "standard" în momentul achiziţiei, iar în cazul unor versiuni mai speciale Veyron preţul ar putea fi şi mai mare.
Astfel, întreţirea anuală a unui Bugatti Veyron, conform relatărilor lui Manny Khoshbin, este de aproximativ 100,000 dolari. În acelaşi video afaceristul american a declarat că, potrivit informaţiilor neoficiale, întreţinerea unui Bugatti Chiron va costa simţitor mai iefti. Khoshbin s-a ales deja cu un Chiron în propriul garaj, iar în viitor planifică să vândă unul dintre cele două Veyron.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter