(VIDEO) Povestea de Crăciun Lamborghini: un tată şi fiul său au primit un supercar Aventador SV cadou

26 Decembrie 2019, 09:18
Denis Godorozea
O familie din statul american Colorado a trăit o adevărată şi una dintre cele mai frumoase poveşti de Crăciun — tatăl şi fiul său au primit un Lamborghini Aventador SV nou-nouţ cadou de la constructorul italian, iar asta pentru că au demonstrat că sunt fani devotaţi ai supercar-urilor din Sant’Agata Bolognese.
Cei doi sunt printre cei mai înrăiţi fani ai companiei italiene, iar pentru că, probabil, nu-şi permit achiziţia unui supercar Lamborghini, tatăl şi fiul au decis să construiască replica unui Aventador în propriul garaj. Timp de circa doi ani cei doi au încercat să reproducă supercar-ul în mărime reală, utilizând o imprimantă 3D. Cu câteva zile înainte de Crăciun, însă, revenind în garaj pentru a continua construcţia propriului supercar, tatăl şi fiul au găsit acolo un supercar adevărat în locul replicii sale!
Istoria lui Sterling şi micului Xander a ajuns la urechile celor de la Lamborghini, care s-au lăsat impresionaţi de devotamentul şi iscusinţa lor. Maşina le-a fost oferită cadou pentru câteva zile pentru a-i răsplăti pentru pasiunea faţă de brand, iar istorioara lor a fost distribuită de departamentul de marketing în întreaga lume.
0
1,742
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!