(VIDEO) Tehnologii de ultimă generaţie în Rusia: un drum avariat a fost reparat cu porumb!

30 Decembrie 2019, 12:39
Denis Godorozea
Autorităţile din Rusia uimesc din nou cu tehnologii revoluţionare. De această dată, autorităţile locale dintr-un sat au reparat drumul avariat cu un amestec de nisip şi porumb! Rezultatul lucrărilor a fost "apreciat" ulterior de un locuitor al satului, care a publicat un clip video cu cele văzute.

Imediat a doua zi după ce a făcut haz pe seama lucrărilor de reparaţie, autorul clipului video a fost invitat la convorbiri de administraţia locală, iar ulterior acesta a publicat o altă secvenţă video în care a relatat că autorităţile satului Levokumsky au reparat drumurile utilizând mijloace şi materii disponibile la moment, or aceasta a fost o repraţie urgentă. Culmea este că la final de video cetăţeanul a adus scuze publice în adresa administraţiei raionale pentru materialul video publicat anterior.

Cu o reacţie în acest sens au venit şi autorităţile, care au declarat pentru presă că carosabilul avariat urma să fie acoperit doar cu nisip, iar porumbul a ajuns în amestec din recipientele în care a fost transportat nisipul.
0
1,919
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!