(VIDEO) Viitorul supercar hibrid Mercedes-AMG GT 73 s-a prezentat într-un prim spot video

30 Decembrie 2019, 09:17
Denis Godorozea
Viitorul vârf de gamă în lista motorizărilor disponibile pentru coupe-ul stilat cu 4 uşi Mercedes-AMG GT 73 a fost surprins camuflat pentru prima dată într-un spot video oficial, publicat de divizia de performanţă a constructorului din Stuttgart la final de an. Supercar-ul hibrid va debuta pe parcursul anului viitor.

Spotul publicitar publicat de Mercedes-AMG este dedicat în întregime angajaţilor diviziei de performanţă a constructorului german, cu cuvinte de mulţumire dedicate, însă ascunde şi surprize importante pentru fanii mărcii, cea mai savuroasă fiind viitoarea versiune hibridă de top a supercar-ului Mercedes-AMG GT 73, acoperită cu peliculă protectoare.
Potrivit informaţiilor preliminare, viitorul Mercedes-AMG GT 73 va fi primul model cu un astfel de indice, însă ulterior sistemul super-hibrid şi-ar putea face apariţia, împreună cu noul indice, şi pe alte modele din gama diviziei din Affalterbach. Coupe-ul cu 4 uşi de top va avea sub capotă acelaşi benzinar M177 biturbo V8 de 4.0 litri, acesta fiind asistat şi de un motor electric mai performant.

În noua ipostază Mercedes-AMG GT va putea accelera până la 100 km/h în mai puţin de 3 secunde şi se pare că primele clipe de acceleraţie vor fi silenţioase precum pe un model 100% electric. Puterea totală va depăşi 800 CP şi 1,000 Nm, precum şi în cazul conceptului stilat prezentat în 2017. La moment nu se cunoaşte data premierei, însă voci apropiate companiei susţin că debutul public ar putea avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie a anului viitor.
0
1,985
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!