Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volkswagen pregăteşte o ofensivă pentru anul 2020: germanii vor ataca piaţa cu 34 modele noi!

20 Decembrie 2019 - 12:24
Denis Godorozea
Volkswagen pregăteşte o adevărată ofensivă pe piaţa globală în anul 2020 — germanii anunţă că vor lansa pe nu mai puţin de 34 modele noi pe parcursul anului viitor, 8 dintre care vor fi electrificate, cu sisteme de propulsie hibride sau 100% electrice. Printre aceste modele se enumeră şi 12 SUV-uri.

Anul 2020 va fi unul extrem de fructuos pentru constructorul german. Dintre cele 34 modele anunţate pentru lansare cel puţin 2 vor fi electromobile, 6 hibride, şi 12 SUV-uri, însă printre ele se vor enumera şi versiuni noi pentru modele existente sau prezentate la finalul acestui an.
Germanii nu au oferit prea multe detalii despre planurile ambiţioase anunţate pentru anul viitor, astfel încât nu se cunoaşte ce modele şi în ce ordine vor fi lansate, însă premierele savuroase vor demara chiar din luna ianuarie a anului viitor. Cel mai probabil, printre noile modele se va enumera şi SUV-ul electric Volkswagen ID.4, sau ID.5, or surse din interiorul companiei oferă date eronate despre denumirea finală a noului model. Cert este că electromobilul se va baza pe conceptul stilat ID Crozz, însă comparativ cu acesta va avea o siluetă clasică de crossover, ci nu una de coupe, precum conceptul. Premiera acestuia este aşteptată în luna februarie 2020.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter