15 Tesla Cybertruck au fost precomandate de poliţia din Mexic

6 Ianuarie 2020, 10:54
Denis Godorozea
Tesla Cybertruck va fi angajat în menţinerea ordinii publice în departamentul de poliţie din capitala Mexicului — se pare că primarul oraşului Ciudad de Mexico s-a lăsat cucerit de pick-up-ul electric american şi a plasat o comandă prealabilă pentru 15 unităţi Cybertruck. La moment nu se cunoaşte, însă, când maşinile vor fi livrate poliţiei. De menţionat că anterior Cybertruck a fost comandat şi de poliţia din Dubai.
Din cele 15 electromobile 10 unităţi au fost comandate în versiuni de mijloc, cu două motoare electrice şi tracţiune integrală, pe când alte 5 unităţi au fost alese în versiunea de top, cu trei motoare. Autorităţile din Mexic au plasat deocamdată o comandă prealabilă, achitând doar câte 100 dolari americani pentru fiecare electromobil, preţul integral urmând să fie achitat în momentul plasării comenzii finale, mai aproape de startul producţiei.
Amintim că în ipostaza de top cu 3 motoare electrice Tesla Cybertruck poate accelera până la 100 km/h în doar 3 secunde, viteza maximă fiind de 209 km/h. Versiunea respectivă promite o autonomie de 800 km, iar preţul acesteia va constitui circa 70 mii dolari americani. Producţia de serie va demara, conform planurilor, pe parcursul anului 2021, iar până la finalul anului viitor va fi dat startul livrărilor.
0
1,762
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!