ABT Sportsline a pregătit câte un pachet de tuning pentru 4 cele mai performante modele din seria Audi RS

31 Ianuarie 2020, 08:08
Denis Godorozea
ABT Sportsline aplică tratament special concomitent pentru patru cele mai performante modele din gama Audi — bolizii RS4 Avant, RS6 Avant, RS7 Sportback şi RS Q8 au beneficiat de un surplus de putere dar şi finisaje decorative exterioare. Pachetul de modificări poate fi aplicat pentru toate modelele din gama revizuită Audi RS, fie modelele noi sau cele rulate.
Pentru designul exterior cei de la ABT Sportsline oferă o listă de modificări standard din portofoliul actual al atelierului, fiind disponibile mai multe seturi de jante de dimensiuni generoase şi o mare varietate de culori. La solcitare clienţii pot beneficia de alte mici actualizări stilistice, la nivel de inserţii interioare şi elemente de decor pe exterior, precum kit-uri aerodinamice.
Modificările substratului tehnic se limitează la moment doar la instalarea unităţii de control adiţionale sub capotă, ABT Engine Control (AEC), care nu înlocuieşte însă unitatea de control originală, iar astfel clienţii beneficiază în continuare de garanţia oferită de constructor.
În cazul break-ului Audi RS4 Avant, ce are sub capotă benzinarul V6 de 2.9 litri, modificările vor rezulta într-un surplus de putere de la 450 CP şi 600 Nm până la 510 CP şi 660 Nm. Celelalte modele de pe listă, Audi RS6 Avant, RS7 Sportback şi RS Q8 optează, însă, pentru un alt propulsor, şi anume benzinarul V8 de 4.0 litri, capabil să livreze standard 600 CP şi 800 Nm. Cu noua unitate de control semnată de ABT Sportsline propulsorul poate dezvolta un maxim de 700 CP şi 880 Nm.
Nu se cunoaşte cum au fost influenţate caracteristicile dinamice ale modelelor enumerate în urma modificărilor aplicate. Standard bolidul Audi RS4 Avant accelerează până la 100 km/h în 4.1 secunde, SUV-ul RS Q8 execută acelaşi exerciţiu în 3.8 secunde, iar tandemul RS6 Avant şi RS7 Sportback este şi cel mai rapid, fiind capabil să prindă prima sută de kilometri pe oră în 3.6 secunde.
0
1,801
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!