Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

ABT Sportsline a pregătit un pachet de modificări pentru SUV-ul de performanţă Audi SQ8

13 Ianuarie 2020 - 09:22
Denis Godorozea
Atelierul de tuning ABT Sportsline a lansat un pachet de tuning discret pentru SUV-ul de performanţă Audi SQ8. Modelul german a beneficiat de mici actualizări în materie de design şi un surplus de putere pentru unitatea turbodiesel de sub capotă.
ABT Sportsline are o reţetă bine definită de modificări mai accesibile pentru o bună parte din automobilele brandurilor din cadrul Volkswagen Group. Noua "pradă" a atelierului german de tuning este SUV-ul de performanţă Audi SQ8, care a beneficiat de actualizări discrete la nivel de aspect exterior şi un surplus de putere.
În materie de design reţeta tunerilor germani nu exagerează cu modificările — ABT Sportsline propune doar câteva seturi de jante originale ABT din aliaj, de 22 sau 23 ţoli. Totodată, bara de protecţie faţă are inclus un splitter frontal uşor modificat şi un eleron mai mare montat pe partea de sus a haionului.
Amintim că standard turbodieselul V8 de 4.0 litri montat sub capota Audi SQ8 livrează la activ 435 CP şi 900 Nm. Precum ne-au şi obişnuit, cei de la ABT Sportsline propun să echipeze propulsorul cu o unitate de control adiţională, ABT Engine Control, care în cazul lui SQ8 aduce un surplus de 75 CP şi 70 Nm, până la 510 CP şi, respectiv, 970 Nm. În noua ipostază SUV-ul de performanţă devine mai dinamic în exerciţiul de acceleraţie de la 0 la 100 km/h cu 0.2 secunde — 4.6 secunde. Pe lângă cele menţionate, tunerii propun modificări şi la nivel de suspensie, cu amortizoare şi arcuri adaptive. În urma modificărilor proprietarii lui Audi SQ8 vor avea posibilitatea să ajusteze garda la sol.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter