Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(ADVENTURE VIDEO): Volvo XC Adventure în Moldova, Episodul 2

24 Ianuarie 2020 - 16:43
Ilie Toma
V-a intrigat episodul 1 al aventurii Volvo XC Adventure? L-aţi urmărit de pe mobil, laptop sau televizorul smart de acasă? Ei bine, azi avem onoarea să vă aducem episodul 2 al aventurii excepţionale cu 3 protagonişti şi 3 SUV-uri Volvo prin Moldova, adică Volvo XC Adventure.
În acest episod, Ilie Toma, Victor Guzun şi Dan Untură au trebuit să străbată una din cele mai izolate regiuni ale ţării, dar nu oricum, ci cu o duzină de sarcini, misiuni şi limitări impuse de şeful, arbitrul, omul cu provocările — Vicu.
Proaspăt filmat şi produs, episodul 2 e gata de a fi savurat de voi, ca şi data trecută, de pe orice device conectat la internet, fie direct de aici de pe site prin playerele de mai jos, fie pe YouTube sau Facebook, fie de pe smart TV-ul de acasă, prin aplicaţii precum YouTube şi Facebook Watch. Fără a vorbi prea mult, vă invităm să daţi play şi să-l vizionaţi, iar după asta lăsaţi-ne impresiile în comentarii şi, dacă simţiţi că vestea filmului merită dusă cât mai departe, distribuiţi-l şi prietenilor voştri pe reţelele sociale!

Ah, da, şi nu uitaţi — povestea nu sfârşeşte aici, mai urmează şi un episod 3 al #VolvoXCadventure! Vizionare plăcută şi pe curând!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter