(ADVENTURE VIDEO): Volvo XC Adventure în Moldova, Episodul 3

26 Ianuarie 2020, 13:41
Ilie Toma
Da, dragii noştri, a venit şi momentul în care avem onoarea să vă aducem episodul 3 al Volvo XC Adventure în Moldova, aventura în care 3 protagonişti trec printr-o serie de provocări cu 3 SUV-uri Volvo, prin cele mai izolate şi totodată excepţionale locuri din ţara noastră.
Acesta e ultimul episod din cele 3 promise, filmate pe parcursul celor 3 zile de aventură prin Moldova cu cele 3 SUV-uri Volvo, iar intensitatea şi numărul provocărilor date de Vicu celor 3 protagoniştri se amplifică şi mai mult! Minus o maşină, plus un maratonist venit cu alt SUV Volvo, un traseu ales de voi, publicul nostru, o cursă om-maşini şi un GRAND FINALE la sfârşit e ceea ce vă aşteaptă în acest episod — zicem noi — de excepţie! Dar vrem să aflăm mult şi părerea ta despre această aventură, despre aceste 3 episoade filmate şi produse acum proaspăt, chiar în aceste zile, despre calitatea acestui produs autohton, aşa cum o vedeţi şi o simţiţi voi! Scrieţi-ne în comentarii, noi le vom asculta şi asta ne va ajuta să fim şi mai buni pe viitor, să producem aventuri şi mai pe placul vostru!
Savuraţi episodul de pe laptop, telefon mobil sau — şi mai bine — de pe un smart TV de acasă, tolăniţi pe canapea sau pat în această zi de week-end! Găsiţi episodul 3 atât în aplicaţia YouTube, pe canalul PiataAuto.md, la care vă invităm să vă abonaţi neîntârziat, fie în aplicaţia Facebook Watch, pe pagina de Facebook PiataAuto.md.

Vizionare plăcută dragii noştri şi vă spunem un mare mulţumesc că sunteţi alături. Ăsta e ultimul episod, dar nişte relatări cu impresii adiţionale vor mai urma! Pe curând!

Un mare mulţumesc le spunem şi celor care au crezut şi au susţinut realizarea aceastei idei aventuriere — Volvo Moldova şi BEMOL!
0
5,017
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!