Aston Martin a participat la dezvoltarea noului elicopter ACH130 Aston Martin Edition

3 Ianuarie 2020, 17:42
Denis Godorozea
După ce a cucerit solul, Aston Martin vrea să câştige supremaţia şi în spaţul aerian — constructorul britanic de supercar-uri a participat la dezvoltarea elicopterului exclusiv ACH130 Aston Martin Edition, dezvoltat de compania Airbus Corporate Helicopters. Producătorii promit un lux suprem la bord, inspirat de la bolizii constructorului britanic şi o supradoză de exclusivitate graţie nuanţelor exterioare moştenite de la supercar-urile britanice.
În mare parte, din cadrul Aston Martin la dezvoltarea versiunii speciale a elicopterului a contribuit echipa de designeri, care au dispus înlocuirea materialelor de la bord standard cu unele preluate de la supercar-urile mărcii.
Panourile portierelor şi cotierele de la bord sunt tapisate cu piele fină, pe când scaunele sport cu confort suprem şi suport lateral profilat, precum cele de la bordul supercar-ului DB11, sunt tapisate cu piele perforată, inclusiv partea opusă a spătarelor. Panoul de bord este ornamentat cu sigle specifice Aston Martin, denumirea versiunii speciale, numărul de ordine al elicopterului în seria exclusivă şi numele proprietarului, aplicat la solicitare.
Livrările Airbus ACH130 Aston Martin Edition vor demara în câteva luni. Preţul este determinat individual, în funcţie de preferinţele clienţilor şi opţionalele incluse, însă elicopterele standard ACH130 au un preţ de pornire de circa 3 milioane euro.
0
2,058
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!