Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Atelierul ABT Sportsline nu omite nici monovolumele! Iată ce modificări a pregătit pentru VW Multivan

17 Ianuarie 2020 - 13:39
Denis Godorozea
Atelierul ABT Sportsline prezintă pachetul de modificări de performanţă pentru monovolumul Volkswagen Multivan T6.1. Tunerii au recurs la reţeta bine definită, pusă aplicare de mult timp şi pentru alte modele din gama Volkswagen, Skoda, Audi şi SEAT, cu modificări discrete de ordin stilistic şi actualizări tehnice cu îmbunătăţiri dinamice.
Turbodieselul de 2.0 litri de sub capota monovolumului Multivan Bulli a fost echipat cu unitatea de control ABT Engine Control (AEC) adiţională. În urma modificărilor propulsorul ce livrează standard 150 CP şi 340 Nm indică o putere mai mare, de 180 CP şi 400 Nm, deci un surplus de 30 CP şi 60 Nm. O majorare infimă, de altfel, însă chiar şi aceşti CP şi Nm adiţionali vor avea un impact benefic asupra caracteristicilor dinamice (pe care tunerii, însă, nu le-au dezvăluit), iar clienţii nu vor trebui să-şi facă griji pentru garanţia oferită de producător, or aceasta rămâne valabilă chiar şi cu modificările aplicate de cei de la ABT Sportsline. Mai târziu tunerii promit un pachet de modificări şi pentru versiunea superioară a unităţii 2.0 TDI, ce livrează standard 199 CP.
Afară de AEC, germanii pot echipa monovolumul cu o suspensie mai performantă, cu componente livrate de Bilstein, inclusiv amortizoarele ajustabile (într-un diapazon cuprins între 40 şi 70 mm). Predecesorii actualului Multivan T6.1 puteau fi echipaţi cu o suspensie similară, iar tunerii susţin că aceasta oferă o precizie mai bună în abordarea virajelor şi denivelărilor.
Modificările se încheie cu câteva seturi de jante originale ABT de 19 sau 20 ţoli — clienţii pot alege dintre câteva designuri şi nuanţe speciale. Mai târziu lista modificărilor disponibile va fi suplinită cu arcuri de suspensie ABT dar şi elemente de decor exterioare adiţionale. Preţul modificărilor descrise nu a fost comunicat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter