Au fost publicate caracteristicile tehnice ale viitoarelor versiuni de performanţă Volkswagen Golf

22 Ianuarie 2020, 10:29
Denis Godorozea
În spaţiul web au fost publicate informaţii confidenţiale despre caracteristicile tehnice ale viitoarelor versiuni de performanţă a celei de-a opta generaţie Volkswagen Golf, debutată în toamna anului trecut. Astfel, o singură imagine postată pe reţelele de socializare dezvăluie caracteristicile viitoarelor Golf R, GTI, GTI TCR, GTD şi GTE.
Viitorul Golf GTI urmează să fie prezentat în câteva luni. Potrivit informaţiilor apărute în web, acesta va utiliza un propulsor pe benzină, de 245 CP, pe când varianta de performanţă de top a acestuia, cu indicile GTI TCR va avea la activ 300 CP. Versiunea cu turbodiesel sub capotă, Golf GTD, va avea la activ 200 CP. Cea mai eficientă versiune de performanţă, Golf-ul plug-in hybrid cu indicile GTE, va oferi la activ 245 CP, pe când puterea maximă a versiunii de top Golf R va fi de 333 CP, iar modelul va avea în continuare un sistem de tracţiune integrală. De menţionat, că informaţiile publicate acum în web coincid cu cele furnizate anterior de publicaţia Autocar, iar asta înseamnă că pe parcursul anului 2021 germanii ar putea lansa încă o versiune de performanţă, denumită Golf R Plus, ce va avea la activ circa 400 CP.
Primul model din seria celor de performanţă care va marca debutul public în acest an va fi Golf GTI — premiera hot-hatch-ului este aşteptată în primăvara acestui an la Salonul Auto de la Geneva. Potrivit informaţiilor preliminare, Golf R va fi prezentat în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood în luna iulie a acestui an.
0
1,131
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!