Automobilele Toyota vor putea fi utilizate pe bază de abonament — niponii lansează un nou serviciu

29 Ianuarie 2020, 13:11
Denis Godorozea
Toyota a lansat propriul serviciu de chirie auto pe bază de abonament în cadrul propriei companii proaspăt lansate în Japonia Kinto. Noua întreprindere oferă pe bază de abonament o parte din gama actuală de modele Toyota, iar ulterior oferta va fi suplinită şi cu alte modele populare. Pe lângă maşinile cu sigla Toyota, niponii vor oferi clienţilor şi modele din cadrul brandului premium Lexus. Timp de un an serviciul a fost disponibil exclusiv pe teritoriul Japoniei, iar din acest an acesta va fi oferit şi în Europa.
Spre deosebire de piaţa niponă, unde Toyota oferă doar două abonamente — Kinto One şi Kinto Select, ce se disting prin preţ şi automobilele disponibile, în Europa serviciul dirijat de companiile Toyota Fleet Mobility (TFM) şi Toyota Connected Europe (TCE) va oferi patru servicii pentru clienţi.
Abonamentul Kinto One nu diferă prea mult de cel oferit şi în Japonia — abonamentul este de facto un leasing cu toate taxele de stat, asigurarea obligatorie şi Casco, dar şi deservirea tehnică incluse în preţul abonamentului lunar. Cel de-al doilea serviciu, Kinto Share este un car-sharing clasic, care oferă însă în Europa doar automobile cu propulsie hibridă. Cel de-al treilea serviciu se numeşte Kinto Join şi este adresat clienţilor corporativi — cu un abonament compania poate utiliza un singur automobil cu mai mulţi angajaţi. Abonamentul de top Kinto Flex este adresat persoanelor fizice şi prevede o plată lunară flexibilă, în funcţie de preferinţele clientului şi automobilul ales.
0
1,860
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!