Decapotabila Prinţesei Diana va fi vândută la licitaţie. Cum arată Audi 80 Cabriolet deţinută de Lady Di

27 Ianuarie 2020, 16:53
Denis Godorozea
Maşina Prinţesei Diana va fi vândută, din nou, la licitaţie — Prinţesa de Wales a deţinut un Audi 80 Cabriolet de culoare albastră-verzuie, produs în 1994. Maşina însă nu a fost rulată prea mult şi este într-o stare tehnică bună, iar odometrul indică un parcurs de 22 mii mile.
Decapotabila a fost produsă în 1994, iar timp de doar câteva luni Lady Di a parcurs cu ea circa 4,000 mile. Ulterior, dar şi după moartea Prinţesei maşina a avut mai mulţi proprietari, care au şi parcurs o bună parte din distanţa indicată de odometru în prezent - 22,000 mile, echivalentul a circa 35,400 kilometri. De menţionat că oficial maşina nu a fost niciodată înregistrată pe numele Prinţesei de Wales.
Decapotabila are sub capotă benzinarul aspirat natural de 2.3 litri, ce livrează un total de 133 CP şi 186 Nm, cuplat la cutia automată cu 4 rapoarte. Habitaclul este tapisat cu piele de culoare bej, iar echiparea este una standard, fără echipamente şi opţionale exclusive. Potrivit informaţiilor furnizate de presa britanică, alegerea Prinţesei Diana a dus la un boom de vânzări pentru modelul german, or femeile din întreaga lume au vrut să deţină un automobil similar fiind inspirate de renumita Prinţesă.
Conform calculelor realizate de casa de licitaţie, maşina va fi vândută cu circa 40 mii lire sterline, iar preţul nu este unul record, mai ales dacă e să ne amintim că cu câţiva ani mai devreme această maşină a participat încă la cel puţin trei licitaţii! În 2013 maşina Prinţesei Diana a fost vândută pentru 36,500 lire sterline, iar cu 3 ani mai târziu în cadrul unei licitaţii noul proprietar a obţinut 54,000 lire, pentru ca cu un an mai târziu să fie vândută pentru 58,000 lire. Ei bine, preţul final va fi, totuşi, dictat de cumpărători. Licitaţia va avea loc la finalul lunii martie din acest an.
0
2,211
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!