Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Fiecare al cincilea automobil nou comercializat în ţara noastră este cu sigla Dacia

20 Ianuarie 2020 - 19:06
Denis Godorozea
Dacia a încheiat anul 2019 cu un nou record pe piaţa auto din Moldova. Constructorul din Mioveni a reuşit să vândă peste 1,300 automobile pe parcursul anului trecut, obţinând o cotă de 20% din totalul automobilelor noi comercializate în ţara noastră pe parcursul anului trecut, ceea ce înseamnă că fiecare al cincilea automobil nou vândut în Moldova este cu sigla Dacia! Să vedem, deci, care este cel mai solicitat model din gamă.
În total pe parcursul anului trecut Dacia a vândut în ţara noastră 1,358 automobile. În gama constructorului din Mioveni lider rămâne a fi modelul Logan, cu 524 unităţi înmatriculate în ţara noastră, ceea ce constituie o cotă de 39% din totalul automobilelor comercializate de Dacia în Moldova.
Logan este urmat de Duster, cu 452 unităţi înmatriculate în ţara noastră, cele două modele fiind cele mai solicitate din întreaga gamă Dacia în ţara noastră. În segmentul LCV lider pe parcursul anului trecut a fost monovolumul Dokker Van, cu 166 unităţi comercializate.
Pe următoarele poziţii s-au clasat modelele Sandero, cu 74 unităţi comercializate, Logan MCV, cu 70 unităţi, Dokker, cu 53 unităţi şi Lodgy, cu 19 unităţi. Cei de la Dacia Moldova susţin că modelele respectivă îşi menţin poziţiile de lideri în segmentele respective, dar şi au înregistrat creşteri de vânzări pe parcursul anului trecut, comparativ cu anul 2018.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter