Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Friptura discordiei: cum profită de pe urma incidentului hotelul în care Jeremy Clarkson a atacat producătorul BBC?

21 Ianuarie 2020 - 13:34
Denis Godorozea
Hotelul Simonstone Hall profită de pe incidentul cu Jeremy Clarkson şi producătorul Oisin Tymon, ce a avut loc pe holurile hotelului în 2015. În urma incidentului celebrul prezentator şi-a încheiat cariera în Top Gear şi BBC, or compania britanică a refuzat să prelungească contractul cu acesta. După incident emisiunea britanică a înregistrat un declin de popularitate, pe când hotelul Simonstone Hall încearcă să profite din urma incidentului într-un mod mai puţin obişnuit.
După cazul renumit, Jeremy Clarkson a plecat de la BBC, iar incidentul a fost discutat pe larg în societate şi în spaţiul web, or s-a încheiat o întreagă epocă. Profitând de moment, cei de la Simonstone Hall au decis să dedice serile din 4 martie a fiecărui an (incidentul a avut loc pe 4 martie 2015) pentru a atrage vizitatori noi.

Pentru ca să fie mai clare lucrurile, trebuie să ne reamintim ce a servit drept motiv al incidentului: revenit la hotel după o zi de filmări, Jeremy Clarkson îşi dorea o cină meritată din friptură şi cartofi, însă pe timp de noapte, când echipa a ajunst la hotel, aici puteau fi servite doar bucate reci, fapt ce l-a indignat mult pe Clarkson, care a li năvălit asupra producătorului emisiunii, Oisin Tymon, înjurându-l şi lovindu-l. În urma incidentului Tymon a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar conducerea BBC a decis să nu prelungească contractul cu Jeremy Clarkson.
Astfel, în urma celor întâmplate, hotelul Simonstone Hall organizează anual seri dedicate fripturii discordiei. Însă evenimentul nu este dedicat conflictului dintre Clarkson şi Tymon, ci prieteniei dintre Clarkson, May şi Hammond, or indiferent de denumirea emisiunii, acest spectatorii sunt pe ochii pe acest trio de prieteni. Astfel, seara este dedicată prieteniei, susţine conducerea hotelului.

Pentru acces la eveniment, doritorii sunt invitaţi să achiziţioneze bilete de participare, la preţ de 49 lire sterline. Preţul include o masă pentru două persoane şi două porţii de friptură cu vin de casă. Seara specială are loc pe 4 martie, anual, iar biletele de participare pot fi achiziţionate deja acum.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter