Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Genesis publică imagini cu primul SUV din gamă, GV80, rival pentru BMW X5 şi Mercedes-Benz GLE

2 Ianuarie 2020 - 10:46
Denis Godorozea
Genesis a publicat primele imagini şi informaţii despre primul SUV din gamă — GV80. Constructorul premium din Coreea de Sud se pregăteşte să atace piaţa SUV-urilor premiumi şi în special rivalii BMW X5 şi Mercedes-Benz GLE. Compania nu a dezvăluit prea multe informaţii tehnice, iar noi vă invităm să descoperiţi designul noului model şi să scrieţi părerea voastră, are sau nu acesta şanse să lupte direct cu modelele germane pe piaţă.
Designul noului Genesis GV80 a fost elaborat de forţele comune ale studiourilor de design Genesis din Coreea, Germania şi SUA. Printre trăsăturile specifice, care vor determina evoluţia ulterioară a limbajului stilistic al noilor modele, se enumeră forma dublă a blocurilor optice faţă, cu dungi absolut funcţionale, care nu sunt lumini de zi, ci faruri cu fază scurtă şi fază lungă. Posteriorul maşinii nu a fost dezvăluit.
Interiorul este unul mai clasic pentru modelele Genesis, însă şi aici constructorul a pregătit surprize, precum cel mai mare ecran al sistemului multimedia instalat pe vreun model Genesis până acum. Afară de aceasta, GV80 va fi primul model din lume care va avea inclus un airbag central, care să prevină traumatisme rezultate de lovitura dintre şofer şi pasager faţă în cazul unui impact frontal. Opţional SUV-ul va putea fi echipat cu cel de-al treilea rând de scaune, cruise-control adaptiv cu sistem de pilot semi-automat, capabil să scimbe banda de circulaţie automatizat.
Nu se cunosc prea multe detalii tehnice decât faptul că Genesis GV80 are la bază o platformă cu tracţiune standard pe puntea spate, sistemul de tracţiune integrală fiind oferit opţional. Sub capota SUV-ului vor fi instalate motoare termice cu volum cuprins între 2.5 şi 3.5 litri, cu 4 sau 6 cilindri.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter