Imagini spion: viitoarele Mercedes-Benz E-Class facelift şi noua generaţie S-Class au fost deconspirate

29 Ianuarie 2020, 11:37
Denis Godorozea
Mercedes-Benz pregăteşte două premiere extrem de importante pentru acest an: în câteva luni va marca debutul noua generaţie a navei amiral Mercedes-Benz S-Class, care stabileşte standarde nu doar în gama constructorului din Stuttgart, dar şi în întregul segment de limuzine de lux. Pe de altă parte germanii pregătesc actualizarea generaţiei curente E-Class, care a ajuns la mijloc de carieră dar va beneficia de modificări consistente la nivel de design şi pe plan tehnic. Deşi constructorul a încercat să ascundă aspectul exterior a celor două modele, cineva din cadrul companiei a răspândit în web primele imagini cu maşinile necamuflate şi se pare că curând va pierde şi postul de muncă! :)
Ei bine, aspectul exterior al noului E-Class facelift nu mai este o enigmă de câteva zile, or germanii au publicat o serie de imagini oficiale cu maşina camfulată, însă elementele protectoare nu au reuşit să acopere în totalitate designul revizuit. Din noile imagini putem concluziona că E-Class facelift va avea toate elementele exterioare modificate, iar limbajul stilistic actualizat va fi inspirat mult de la S-Class.

Nava amiral a germanilor va opta în continuare pentru linii de design mai ondulate şi va avea mai puţine tangenţe cu gama modelelor compacte A-Class, indiferent de tipul caroseriei. În acest sens, S-Class pare să se inspire de la proaspătul SUV de top GLS, dar vine cu elemente originale, inclusiv un calandru ce a fost mărit simţitor.
Noul limbaj stilistic Mercedes-Benz va fi dezvăluit de E-Class facelift, care va marca premiera în primăvara-vara acestui an. Premiera noului S-Class W223 va avea loc în cea de-a doua jumătate a acestui an.
0
2,268
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!