Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Început de an cu actualizări consistente în gama BMW: tehnologii noi şi motorizări micro-hibride

16 Ianuarie 2020 - 16:43
Denis Godorozea
BMW a publicat informaţii despre actualizarea tradiţională lansată anual pentru întreaga gamă de modele. Lista modernizărilor disponibile din acest an enumeră tehnologii noi şi sisteme de propulsie micro-hibride (mild-hybrid). Să vedem, deci, care sunt cele mai importante surprize pregătite de constructorul bavarez!
Cel mai compact model din gamă, hatchback-ul BMW Seria 1 primeşte la început de an o nouă motorizare pe motorină. Versiunea 120d va avea sub capotă unitatea turbodiesel de 2.0 litri, ce livrează 190 CP şi se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte. Noua motorizare se încadrează în normele ecologice Euro 6d. În această ipostază compacta bavareză poate accelera până la 100 km/h în 7.3 secunde, fiind capabilă să atingă o viteză maximă de 231 km/h.
Mai multe modificări în lista motorizărilor sunt rezervate sedanului şi break-ului BMW Seria 3. Cel mai popular model din gamă va primi noua motorizare pe benzină 318i, ce are sub capotă propulsorul de 2.0 litri, ce livrează 156 CP şi 250 Nm şi se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte.
Pentru acelaşi model va fi disponibilă în premieră şi o versiune cu sistem de propulsie micro-hibrid de 48V. Anterior tehnologia similară a fost disponibilă pentru modelul mai mare, Seria 5 în versiunea 520d. Respectiv, noua versiune turbodiesel a primit pe Seria 3 indicele 320d, însă germanii nu au dezvăluit prea multe detalii despre caracteristicile motorizării. Aceasta va fi disponibilă şi pe SUV-ul BMW X3, iar debutul public, cel mai probabil, va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din primăvara acestui an, unde vor fi dezvăluite informaţii mai detaliate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter