Început de an cu mai puţine încălcări: sinteza INP pentru noaptea de Revelion şi primele două zile ale acestui an

2 Ianuarie 2020, 12:21
Denis Godorozea
Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) a publicat sinteza încălcărilor pe drumurile din ţară în perioada 31 decembrie 2019 — 2 ianuarie 2020. Surprinzător sau nu, în perioada sărbătorilor inspectorii de patrulare au depistat un număr record de mic de încălcări grave, însă din nefericire în aceeaşi perioadă au avut loc mai multe accidente rutiere soldate cu persoane traumatizate.
Astfel, în perioada de referinţă INP a depistat 181 cazuri de depăşire a limitei de viteză, cele mai multe astfel de încălcări fiind depistate în noaptea de Revelion. În acelaşi timp 7 şoferi au fost înlăturaţi de la volan fiind depistaţi în stare de ebrietate, iar alţi 7 şoferi nu aveau cu ei acte. Între 31 decembrie 2019 şi 2 ianuarie 2020 pe teritoriul ţării au avut loc 8 accidente rutiere grave, soldate cu 16 persoane traumatizate. Din fericire, însă, INP nu a comunicat despre victime omeneşti rezultate în urma accidentelor rutiere în această perioadă.

INP aminteşte şoferilor să respecte cu stricteţe limitele de viteză admise şi regulamentul circulaţiei rutiere, dar şi să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice.
0
1,598
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!