Informaţii despre noua generaţie Toyota Land Cruiser Prado: offroader-ul nipon va fi prezentat în august

17 Ianuarie 2020, 17:04
Denis Godorozea
Se pare că cei de la Toyota pregătesc o adevărată surpriză pentru fanii offroader-elor veritabile nipone — potrivit informaţiilor distribuite de presa din Japonia constructorul planifică să prezinte în luna august a acestui an noua generaţie a SUV-ului Land Cruiser Prado. Odată cu acest anunţ au fost publicate şi câteva detalii despre substratul tehnic al viitorului model.
Aşadar, potrivit informaţiilor preliminare, noul Land Cruiser Prado va avea la bază o platformă nouă, va fi mai mare ca dimensiuni decât modelul actual, dar va avea o greutate proprie redusă şi va fi, astfel, simţitor mai manevrabil şi mai agil. Cel mai probabil offroader-ul nipon nu va renunţa în totalitate la propulsoarele pe motorină, aşa cum s-a întâmplat cu cealaltă gamă actualizată de modele Toyota, însă acesta ar urma să fie disponibil în premieră cu cel puţin o versiune electrificată, hibridă clasică, iar ulterior nu este exclusă apariţia unei versiuni plug-in hybrid.
Actuala generaţie Toyota Land Cruiser Prado a debutat în premieră în 2008. Timp de 12 ani de producţie modelul nipon a fost supus modernizărilor de mai multe ori şi a trecut prin două facelift-uri majore. Pe unele pieţe europene Prado este disponibil cu unitatea turbodiesel de 2.7 litri, ce oferă la activ 177 CP şi poate fi cuplată la cutie manuală sau la una automată.
1
3,647
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!