Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lamborghini prezintă versiunea actualizată a supercar-ului Huracan EVO RWD

6 Ianuarie 2020 - 09:32
Denis Godorozea
Lamborghini prezintă versiunea actualizată a celui de-al treilea model din gama Huracan, şi anume versiunea cu tracţiune spate EVO RWD. Mai devreme constructorul italian a pregătit modificări similare pentru supercar-ul cu tracţiune integrală şi varianta decapotabilă Spyder. Precum şi în cazul versiunilor debutate mai devreme, noul Huracan EVO RWD a beneficiat de un surplus de putere pentru unitatea V10 aspirată natural.
În urma modificărilor aplicate de inginerii italieni, benzinarul V10 de 5.2 livrează 610 CP (580 CP anterior) şi 560 Nm (540 Nm anterior). Cutia robotizată cu 7 rapoarte şi dublu ambreiaj a rămas, însă, nemodificată. Greutatea supercar-ului cu tracţiune spate a rămas neschimbată, 1,3989 kg, dar datorită surplusului de putere, aparent infim, acesta indică acum caracteristici dinamice îmbunătăţite. Acceleraţia până la 100 km/h are loc în 3.3 secunde, cu 0.1 secunde mai rapid decât anterior, viteza de 200 km/h fiind cucerită în 9.3 secunde, sau cu 0.8 secunde mai rapid decât în cazul versiunilor pre-facelift. Viteza maximă constituie acum 325 km/h.
Precum şi anterior Lamborghini Huracan EVO RWD se distinge de celelalte versiuni printr-un splitter frontal modificat, dar şi un alt difuzor integrat la posterior. La interior proprietarii supercar-ului actualizat vor beneficia de un ecran mai mare pentru sistemul multimedia, de 8.4 inch. Acum prin intermediul noului display pot fi accesate majoritatea sistemelor de la bord, inclusiv comenzile sistemului de climatizare şi ajustarea electrică a scaunelor.
Vânzările versiunii actualizate cu tracţiune spate Lamborghini Huracan vor demara în primăvara acestui an, EVO RWD fiind cel mai accesibil model din gama constructorului italian. Preţul de start în Europa pentru Huracan EVO RWD este de aproximativ 159,000 euro, în timp ce supercar-ul similar cu tracţiune integrală şi câteva opţionale incluse va costa cel puţin 184,000 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (18 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter