Porsche prezintă versiunea de top GTS 4.0 pentru coupe-ul 718 Cayman şi roadster-ul 718 Boxster

16 Ianuarie 2020, 11:07
Denis Godorozea
Porsche suplineşte gama motorizărilor disponibile pentru coupe-ul 718 Cayman şi roadster-ul 718 Boxster cu noua variantă de top GTS 4.0. Proaspăta versiune are la bază un benzinar aspirat natural de 4.0 litri cu performanţe record pentru segment, iar lansarea pe piaţă va avea loc în luna aprilie a acestui an.
Noile Cayman şi Boxster GTS 4.0 utilizează benzinarul aspirat natural de 4.0 litri, cu 6 cilindri în linie, ce livrează 400 CP şi 420 CP la activ. În noua ipostază perechea poate accelera până la 100 km/h în 4.5 secunde, viteza maximă fiind de 293 km/h.
La nivel de design exterior noua versiune se va distinge de celelalte prin elementele de decor de culoare neagră, precum chenarele inciziilor de aer din bara de protecţie faţă şi blocurile optice umbrite. Totodată, această versiune mai are incluse jante originale de 20 ţoli. Standard Cayman şi Boxster GTS 4.0 are inclusă suspensia PASM cu amortizoare ajustate electronic şi o gardă la sol micşorată cu 20 mm comparativ cu alte versiuni. Afară de acestea, GTS 4.0 are şi un sistem de evacuare ajustabil — cel din spatele volanului poate seta nivelul zgomotului produs de tobele de emisie după bunul plac.
Standard perechea de sportcar-uri are un sistem de frânare mai performant, însă clienţii mai pot opta pentru discuri carbon ceramice şi o suspensie spot, cu o gardă la sol micşorată cu încă 10 mm.
0
1,187
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!