Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Prima imagine spion cu Volkswagen Tiguan facelift! Va avea faruri noi, inspirate de la Golf 8

16 Ianuarie 2020 - 14:08
Denis Godorozea
O primă imagine spion cu noul Volkswagen Tiguan facelift a fost publicată în web — crossover-ul german a fost surprins pe drumurile publice în timpul producţiei materialelor publicitare, care vor fi lansate ulterior, odată cu debutul versiunii actualizate Tiguan. Imaginea surprinde crossover-ul lateral şi frontal, iar noi putem vedea farurile absolut noi, inspirate de la noua generaţie Volkswagen Golf.
Lansat pentru prima dată în 2016, Volskwagen Tiguan se pregăteşte de facelift-ul de mijloc de carieră. Potrivit informaţiilor preliminare, debutul public al noului crossover va avea loc în luna martie a acestui an în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Calitatea imaginii publicate în web este de calitate proastă, însă chiar şi aşa putem surprinde partea frontală modificată a unei versiuni, aparent, cu accente inspirate de la modelele de performanţă. Farurile vor fi modificate complet şi după facelift vor fi aproape identice cu cele a noului Golf 8, cu semnături LED similare. Se pare că modelele mai accesibile şi mai compacte din gama constructorului german vor adapta acest limbaj stilistic cu generaţiile viitoare sau în urma actualizărilor lansate pentru modelele existente.
Aşadar, facelift-ul de mijloc de carieră va aduce modificări simţitoare în aspectul exterior al crossover-ului compact, iar voci apropiate companiei sugerează că modificări consistente vor avea loc şi la interior. Chiar şi aşa, actuala versiune Tiguan este lider pe piaţa europeană în propriul segment, pe parcursul anului trecut fiind comercializate peste 250 mii unităţi, în creştere cu 3.7% comparativ cu anul 2018.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter