Primele imagini şi informaţii cu hot-hatch-ul actualizat Honda Civic Type R facelift

10 Ianuarie 2020, 11:16
Denis Godorozea
Niponii au publicat primele imagini şi informaţii oficiale despre Honda Civic Type R facelift. Versiunea actualizată a hot-hatch-ului urmează să debuteze mai târziu în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, iar noi între timp putem descoperi actualizările de design pregătite de constructorul nipon, dar şi o parte din actualizările de ordin tehnic, mult mai importante pentru modelul de performanţă.
Precum şi în cazul versiunilor standard, noul Civic Type R facelift va primi îmbunătăţiri estetice minore, care însă nu vor influenţa prea mult aspectul exterior al maşinii. Hot-hatch-ul a beneficiat de un calandru mai mare şi ornamente mai sofisticate la nivel de bară de protecţie faţă la nivel de incizii de aer laterale proiectoare de ceaţă. La posterior nu urmărim modificări prea mari, cu excepţia lamelelor decorative vopsite în culoarea caroseriei ce şi-au făcut loc la interiorul inciziilor de aer laterale integrate în bara de protecţie, acestea fiind prezente şi în partea frontală, de altfel.
Constructorul nipon nu a furnizat informaţii despre actualizările pregătite pentru substratul tehnic, însă surse aproapiate companiei anticipează că benzinarul turbo de 2.0 litri cu 320 CP nu va suferi metamorfoze consistente, iar actualizările tehnice se vor limita la ajustarea setărilor substratului tehnic actual. De menţionat că nici versiunile standard Civic facelift, prezentate anul trecut, nu au venit cu modificări tehnice majore.
0
1,629
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!