Primul Chevrolet Corvette C8 a fost vândut la licitaţie la un preţ mai mare decât costă un Bugatti Chiron

20 Ianuarie 2020, 13:27
Denis Godorozea
În acest week-end Chevrolet a vândut primul Corvette de generaţie nouă — preţul a depăşit recordul istoric al modelului, acesta fiind cel mai scump Corvette comercializat de constructorul american vreodată. Deşi exemplarul vândut este unul absolut standard, de serie, acesta este mai scump chiar şi decât un hypercar Bugatti Chiron.
Primul Corvette de generaţie nouă, cu motor poziţionat central, a fost vândut la licitaţie în acest week-end, iar asta chiar dacă nu a fost construit încă (supercar-ul din imagine a fost prezent la licitaţie doar în rol de mostră). Proprietarul unei echipe NASCAR şi colecţionarul Rick Hendrick va achita pentru prima unitate de serie Corvette Stingray C8 suma de 3,000,000 dolari americani, maşina urmând să fie produsă şi livrată în următoarele săptămâni. Supercar-ul american este unul standard cu motorizare de top şi toate pachetele opţionale incluse, iar afară de preţul exorbitant se va distinge de celelalte modele de serie prin codul de identificare special.
Licitaţia a demarat cu un preţ de pornire de 200,000 dolari americani, însă în scurt timp suma a depăşit 2,000,000 dolari, preţul final fiind de 3,000,000. Mijloacele băneşti obţinute din urma licitaţiei vor fi distribuite fundaţiei Detroit Children’s Fund, care susţine educaţia în oraşul american Detroit.
0
2,909
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!