Rolls-Royce a publicat rezultatele vânzărilor în 2019: britanicii au înregistrat o creştere de peste 25% pe piaţă!

13 Ianuarie 2020, 13:09
Denis Godorozea
Rolls-Royce a făcut publice rezultatele activităţii sale în 2019 — pe parcursul anului trecut constructorul britanic a reuşit să atingă un rezultat mai bun cu peste 25% comparativ cu 2018, iar la un asemenea succes a contribuit cel mai mult proaspătul SUV Cullinan.

Aşadar, pe parcursul anului 2019 cei de la Rolls-Royce au comercializat 5,152 maşini, ceea ce este mai mult cu 25% comparativ cu rezultatele anului 2018 şi totodată un record absolut pentru marcă. Deşi nu au oferit informaţii detaliate, britanicii susţin că a înregistrat creşteri de vânzări pe toate pieţele de desfacere, însă cele mai bune rezultate au fost atinse în China şi Europa, iar pieţei nord-americane i-a revenit o treime din vânzările globale ale mărcii.
Coupe-ul şi decapotabila Rolls-Royce Wraith şi Dawn au reuşit performanţa să domine segmentul de lux, însă cel mai important rol în creşterea vânzărilor l-a avut SUV-ul Cullinan, pe care noi l-am testat în toamna anului trecut. Britanicii nu au oferit detalii despre rezultatele fiecărui model în parte, însă. De altfel, constructorul anticipează că 2020 va fi la fel un an de succes, or peste câteva luni urmează să debuteze noua generaţie a limuzinei Ghost.
0
1,667
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!